Klantenervaringen

Ik had een gevalideerd NWWI-taxatierapport i.v.m. NHG nodig voor een oversluiting van mijn hypotheek en gegoogled naar de goedkoopste taxateur, Bomhof & Griensven Makelaars had het beste tarief en dezelfde week had ik mijn rapport in huis! Echt super, geen extra kosten en zeer professionele taxateur!

– Harm Verweij, Utrecht

Peter van Griensven heeft ons prima geholpen bij het vinden van een flat voor onze studerende dochter. Persoonlijk, actief, snel reagerend en een goed contact. Wij zijn hier heel erg blij mee en vinden Bomhof & Griensven een aanrader.

– Mevrouw B. Brinkman, Gorssel

Voorjaar 2011 besloten wij de stad Utrecht achter ons te laten en ons appartement te gaan verkopen. Maar bij wie is dan de vraag. Hiervoor hebben we drie makelaarskantoren gesproken en een taxatie uit laten voeren, waaronder Bomhof & Griensven Makelaars, dat was een goede keus! Na een korte aanloopperiode wisten de kijkers ons huis te vinden en was ons appartement na een korte onderhandeling zo verkocht. Een spannende periode waar Peter van Griensven ons met tevredenheid doorheen geloodst heeft.

– De heer S. van de Haar, Amersfoort

Zeer vlotte service en scherpe prijsstelling, echt een aanrader.

– H.Yilmaz, Utrecht

Peter van Griensven is een makelaar die laat zien wat hij doet. Uitstekende marktkennis.

– Familie De Vries

Afgelopen najaar zijn we op zoek gegaan naar ons eerste koophuis. Nadat we zelf ter oriëntatie een aantal huizen hadden bekeken, hebben we Bomhof & Griensven Makelaars gevraagd om met ons mee te gaan om ons te adviseren en ondersteunen bij het maken van een definitieve keuze. We zijn door Bomhof & Griensven goed geadviseerd. Peter van Griensven, onze contactpersoon bij Bomhof & Griensven Makelaars, heeft ons geholpen bij het afwegen van alle voors en tegens van de verschillende huizen en heeft, toen we onze keuze voor een huis gemaakt hadden, bovendien scherp voor ons onderhandeld. Omdat we zelf geen ervaring hadden met de procedure, vonden we het fijn om iemand aan onze zijde te hebben. We hebben de deskundigheid en betrokkenheid van Peter erg gewaardeerd! Wij zijn uitstekend geadviseerd bij onze aankoop van onze eerste woning samen.

Er is door onze makelaar kritisch gekeken naar de woning tijdens onze eerste bezichtiging. Toen wij hierna toch enthousiast bleven over de woning heeft hij ons duidelijk geïnformeerd over de aankoopwaarde en de onderhandelingspositie. Er is door hem stevig onderhandeld en uiteindelijk hebben wij de woning kunnen kopen voor een prijs die wij niet mogelijk hadden geacht.

De juridische afhandeling en de duidelijke uitleg van de koopovereenkomst gaven ons een duidelijk beeld van onze rechten en plichten bij onze aankoop en dus een vertrouwd gevoel. Zeer tevreden met de begeleiding van dit kantoor. “Wij geven onze aanbeveling”.

– Bas en Boukelien, Utrecht

Graag schrijf ik deze aanbeveling voor Bomhof & Griensven Makelaars, we hebben onze eerste woning gekocht en Roald Bomhof ingeschakeld om de aankoop te begeleiden. We kozen voor een prestatiefee (de kosten zijn dan afhankelijk van het onderhandelingsresultaat) en zijn achteraf blij dat gedaan te hebben, Roald is veel verder gegaan als wij gedurfd hadden, hij heeft ons zeker 10.000 euro bespaard…. Chapeau!

– Harry Vermeassen

Ben blij dat ik de aankoop van mijn nieuwe woning niet zelf heb gedaan, de heer van Griensven heeft me uitstekend geholpen en hij was zijn tarief driedubbel waard.

– Jan Visser